Náhubek

29 příspěvků / 0 nových
Poslední
alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
My jsme měli na předchozí

My jsme měli na předchozí pejsu kožený náhubek a vše bylo v pořádku. Teda až na to, že ho tvrdošíjně odmítala a v MHD naříkala tak, že nás sami řidiči často žádali, ať jí ho raději sundáme, že se v tom kraválu nedá jetKoulím očima (byl to malý voříšek, silně psychicky narušený od původních majitelů). Takže bych ho klidně koupila, pokud dobře sedí.

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Kačulik
Obrázek uživatele Kačulik
Offline
Viděn(a): 8 let 5 měsíců zpět
Registrace: 19.8.2008
Zuzi, my ho taky chtěly

Zuzi, my ho taky chtěly koupit ale ty co sme zkoušely nám připadalo že holky nemůžou pořádně otevřít tlamku aby se chladily v horku. JInak by byl uplně super...

Kača a Sanynka (http://sanypes.netstranky.cz/) (23.6.08)

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Ahoj, chci se zeptat jezdili

Ahoj, chci se zeptat jezdili jste někdo i s malým štěňátkem labíka vlakem nebo busem? Jde mně jenom o krátké a občasné trasy, myslela jsem si že malé štěndo nemusí mít náhubek, na čsad mě ale z omylu vyvedli. Proto mě zajímá jestli máte někdo zkušenost s jezděním busem s malým labíkem a náhubkem? Díky, Lucka

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
My jsme jezdili MHD odmalinka

My jsme jezdili MHD odmalinka bez náhubku, problém byl jen jednou a i to jsme ukecali. Ale záleží, na koho člověk narazí - podle předpisu musí mít náhubek opravdu každý pes bez ohledu na věk, plemeno a tvar hlavy (aneb zkuste sehnat náhubek na mopse...Hlasitě se směju) Na ČSAD asi prudí nejvíc...Nejsem si jist Třeba v metru jezdíme bez náhubku běžně doteď (ale vždycky ho mám s sebou).
Na první cestu vlakem asi v šesti měsících jsem si večer předem uvědomili, že nemáme náhubek, samozřejmě bylo už všude zavřeno, tak jsem nastříhala černé silonky na proužky a svázala je do podoby skoronáhubku Hlasitě se smějuŠlo skutečně jen o optický efekt toho, že má štěndo něco na čumáku, funkce nula, ale průvodčí to stačilo. No a pak jsme hned koupili lehký náhubek z nylonových pásků. A ten má doteď - jako štěndu jí byl velký, teď do něj akorát dorostla. Je šikovný, pohodlný a dá se zmuchlat do kapsy.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
My máme náhubek pokaždé, ať

My máme náhubek pokaždé, ať už jedeme MHD, ČD nebo ČSAD, i když pokud jedeme na delší trasu, tak Darče občas na chvíli náhubek sundavám, aby se mohla volně nadechnout.

Nejlepší je, že my to dodržujeme poctivě a dokonce jednou, když jsme dobíhali městský autobus a náhubek jsem nestačila nasadit, tak se řidič nerozjel dřív, než jsem ho Darče dala a dokonce se pokoušel mi vynadat, byl to takový nervózní dědula. Ovšem hned druhý den jsem s tím samým řidičem jela z odpolední, nastoupila banda feťáků se svými velkými psy, ani jeden náhubek, dokonce ani na vodítku nebyli a řidič ani necekl. Tak jsem mu pak při výstupu řekla své...

V dopravním prostředku Darče náhubek nevadí, bez problémů vydrží i několik hodin, ale jak vystoupíme, okamžitě ho dře dolů. Směju se

Lída + Rita (*1.4. 2013)

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Jo a náhubek jsme dávali od

Jo a náhubek jsme dávali od mala, aby si na něj zvykla. Ono taky nevíte, na koho v dopravním prostředku narazíte, navíc štěňata jsou hravá a zubatí se na každého. Já bych náhubek raději dávala.

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Dávala jsem od mala, žádný

Dávala jsem od mala, žádný stres. Cool

Teruška, Lukáš & smečka

 

choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
Taky jsme jezdili od malinka

Taky jsme jezdili od malinka busem a snáhubkem,aby si zvykl i na něj - měla jsem por prcka takový ten látkový , ale hooodně povolený,aby si mohl otevřít držtičku,jak chce - takže na oko měl náhubek, i když jako náhubek funkci neplnil :)))) Později jsem pak přešla na normální kovový, který mi přijde nejvíc vzdušný a teď máme udělaný na míru z nylonu  http://www.canis-bull.cz/happy-bull/eshop/8-1-Nahubky/190-3-Staffordshire-Bullterrier , kde má také dost prostoru a při tom je i pohodlný,když si s ním lehne - ale ještě jsem neměla možnost ho využít :) 

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

Stránky