Retrívři hledají domov

38 příspěvků / 0 nových
Poslední
VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Tohle by se také mělo zmínit

Tohle by se také mělo zmínit v plánavaném článku na hlavní stranu webu - útulky jsou plné labradorů bez PP a jejich kříženců a těžko hledají domov, zatím co pes s PP, ač 4 letý ho sehnal během jednoho dne na sociální síti...

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

markosta
Obrázek uživatele markosta
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
Páníčky jsem nakonec našla

Páníčky jsem nakonec našla osobně, ne na FB, ale je pravda, že papírový pes se udává mnohem lépe jak bezpapírák, který má s labradorem společnou nanejvýš barvu srsti.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Minulý týden jsem našla asi

Minulý týden jsem našla asi roční (spíš ještě mladší) černou fenku vypadající jako labradorka (jde nejspíš o křížence, ale znaky jsou povětšinově labradoří), přivázanou ke stromu u Dinoparku v Plzni - Vinicích. Odevzdala jsem ji Městské policii a ti ji odvezli do útulku, kde je dosud - zatím v karanténě. Byla tam uvázaná asi hodně dlouho, poprvé jsem ji viděla v půl druhé, ale to jsem předpokládala, že patří k někomu, kdo je v Dinoparku nebo v ZOO a nevěděl, že v Plzni je vstup psům zakázán. Ale když jsme s Darčou šly kolem v půl šesté, tak tam byla pořád... Ptala jsem se na pokladně, zda se třeba někomu v okolí neudělalo špatně a počkala jsem, až bude Park i ZOO zavřené. Pejsu si nikdo nevyzvedl. Takže jsem nakonec zavolala MP a ti ji odvezli do útulku. Bohužel jsem foťák s sebou neměla a domů jít mi přišlo blbý, protože jsem tam nechtěla pejsu nechat samotnou a dát jí falešnou naději, jít s ní domů pro foťák a pak se s ní zase vrátit, to by mi utrhlo srdce. A domů si ji vzít bohužel nemůžu, to bych nezvládla.

Tak kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl pěknou pejsinku, černou rádoby labradorku, drobnější, ale moc pěkné kostry, srst měla udržovanou a kvalitní, byla určitě dobře udržovaná a živená, uši měla čisté a vůbec celá byla jako ze škatulky, tak je v plzeňském útulku, zatím v karanténě. Na zubech bylo vidět, že je mladá, a když jsem ji odvázala a držela na vodítku, tak skákala jako jankovitý koník, kousala do vodítka, dorážela na Darču a moc si chtěla hrát. Ke mně se tulila, olizovala mi krk, mazlila se... Bylo vidět, že je přátelská a snášenlivá i vůči druhým psům. Asi bude i čistotná, protože jakmile jsem ji odvázala, tak (na vodítku) popoběhla dál a pak teprve se vykakala.

Kdoví, proč se jí někdo chtěl zbavit, jestli třeba doma něco poničila, je to ještě mlaďoška... Nebo už na ni nemají čas ani chuť... Každopádně vypadala moc krásně, prostě skoro labradorka s těmi pravýma něžnýma očima...

Lída + Rita (*1.4. 2013)

marek
Obrázek uživatele marek
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2012
Po městě taky vidím 2 černé

Po městě taky vidím 2 černé labradorky, jak je majitelé nechají před Tescem nebo před nemocnicí. Jsem šel z teska, byl jsem tam cca 30 minut a pes furt tam, fakt nepochopím.

Danny
Obrázek uživatele Danny
Offline
Viděn(a): 7 let 2 měsíců zpět
Registrace: 11.6.2009
http://www.facebook.com/photo
Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Danny: Teď jsem to tu chtěla

Danny: Teď jsem to tu chtěla přidat Mrk 

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
PROSÍME O FINANČNÍ POMOC PRO

PROSÍME O FINANČNÍ POMOC PRO PEJSKY Z MNOŽÍRNY XXL

 

Ze cca 70-ti psu (goldeni , hnedi labici, maltezaci, bernaci,...) je z mnozirny odvezeno zhruba 20, jeste jich 50 zbyva, takze se shani docasky, nove domovy a hlavne financni pomoc:

 

Prosíme, kdo můžete, přispějte finančně na veterinární péči, na krmení na převozy. Kdo můžete pomoci s DP nebo převozy v okolí Brna volejte Ája Černá 777 866 555, Eva Nývltová 777 145 984. Moc děkujeme.
Finanční pomoc můžeme příjmat na náš TRANSPARENTNÍ účet:
CZK v České republice - 26 00 31 15 22 / 2010
EUR ve Slovenské republice - 26 00 31 15 22 / 8330
Do zprávy pro příjemce pište MNOŽÍRNA XXL.

 

Vic tady.

veronika & retrívři v útulcích

 

Stránky