žraní hlíny

7 příspěvků / 0 nových
Poslední
lucišek
Obrázek uživatele lucišek
Offline
Viděn(a): 9 let 10 měsíců zpět
Registrace: 7.11.2010
žraní hlíny

Ahojte lidi chtěla bych se zeptat moje 3 měsiční fenka mi venku   žere hlínu a nevím si s tím rady  jestli to dělá jen tak nebo jestli ji snad chybí nějaké vitamíny nebo tak. A ještě by mě zajímalo jak má mít tak staré štěně asi optimální váhu? Díky za radu.

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
V klidu, mně ta moje taky

V klidu, mně ta moje taky žere hlínu ve velkým. Hlínu, trávu, shnilou trávu, listí, klacky, h***a... Hlasitě se směju Taky jsem ze začátku myslela, že jí něco chybí, ale teď už je mi jasné, že prostě jen potřebuje pořád něco žvejkatHlasitě se směju

Co se týče váhy, nevím přesně - odhadem dvanáct až čtrnáct kilo? Zkušenější mě určitě poopraví.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

waw
Obrázek uživatele waw
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 10.4.2007
Jen prosím neřešte tu váhu v

Jen prosím neřešte tu váhu v tomhle vlákně, ať se to tu zbytečně nerozjede. Je tady na to už x dalších odkazů, třeba TADY :-)

lucišek
Obrázek uživatele lucišek
Offline
Viděn(a): 9 let 10 měsíců zpět
Registrace: 7.11.2010
Děkuji :-)

Děkuji :-)

elinecka
Obrázek uživatele elinecka
Offline
Viděn(a): 6 let 5 měsíců zpět
Registrace: 27.12.2010
Ahoj chchi se zeptat zda je

Ahoj chchi se zeptat zda je normální že naše 4 měsíční fenečka stále něco žere, kamínky, klacíky, trávu, hlínu, listí, jehličí, doma pak všechno co se nabízí.... Už si nevím rady samozřejmě hned vše vyndavám z ´tlamy, ale bojím se že jednou to nestihnu a všechno sežere. Mám o ní strach. Minule měla v tlamě připínací špendík který našla  na chodn´bě v baráku kde bydlíme. Tak už nevím co s tím, má spusty hraček atd. Poraďte někdo prosím.... Děkuju

Kim
Obrázek uživatele Kim
Offline
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 20.2.2008
Pro štěně je všechno nové a

Pro štěně je všechno nové a nic takového nezná, stejně jako u batolat - hned všechno do pusy ochutnat. Tam, kde je možno, bych přístup k takto nebezpečným věcem (napínáček, kabely ap.) zamezila. Chce to dostatek hraček a věcí na kousání, aby neměla potřebu hledat si jiné "hračky", které na kousání nejsou. Venku samozřejmě ničemu nezamezíte, ale chce ji to zaměstnat a nenechat ji loudat. Časem jí to odezní, až bude starší. Jakmile vidím, že žere znuděně hlínu, zaujmu jí něčím lepším - zábavnou hrou, mým pištěním, hračkou..

Eliška a Kim (*4.8.2007)

http://kimuv.blog.cz/

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Nemyslím si, že štěně žere

Nemyslím si, že štěně žere venku klacky, hlínu apod. proto, že by se nudilo či loudalo :). Dělá to prostě proto, že ho to baví a to klidně při běhu, při hře, jen tak mimochodem. Nezbude Vám nic jiného, než vytahovat, vyměňovat za poživatelnější věci, naučit zákazový povel a obrnit se trpělivostí. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)