Štěně a mimčo

16 příspěvků / 0 nových
Poslední
skridlo
Obrázek uživatele skridlo
Offline
Viděn(a): 7 let 4 měsíců zpět
Registrace: 2.12.2009
zdravím, máme stejnou

zdravím, máme stejnou zkušenost. byly jsme na chalupě a do patra vedly dřevěné "děravé" schody, Čoki se strašně bál. jak jsou mezery mezi schody průhledné, asi tomu nerozumí a nechápe, že může vyjít nahoru. když vyběhl přikrčený nahoru, zase nechtěl dolů. ale zvykl si a po schodech chodil, i když pokaždé s trochou obav.

myslím, že teď to máte už vyřešené. je fakt, že když se bál, tak s ním nešlo prostě hnout.

Skřidlovští z Barrandova a CHOCKI (♥1.10.2009)

Kristý
Obrázek uživatele Kristý
Offline
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 22.7.2012
Ahoj, Megi se taky hrozně

Ahoj, Megi se taky hrozně bojí schodů, hlavně tam kde jsou mezery. Ze začátku jako štěndo s tím neměla problém je narozená v létě, ale když začalo přituhovat přestalo se jí chození po schodech líbit a nechtěla mi do baráku. Musela jsem jí doslova dostrkávat do schodů a až v létě se zase vše uklidnilo :-) Není to tím, že by za vámi do baráku pes nechtěl, ale spíš má strach jako naše Megi a to jí se taky nic na schodech nepřihodilo, prostě se zašprajcla že nejde a nešla. Držím palce:-)

Míša
Obrázek uživatele Míša
Offline
Viděn(a): 8 let 4 dny zpět
Registrace: 21.10.2012
Dobrý den,mám 3měsíční štěně

Dobrý den,mám 3měsíční štěně Labradora,potřebuji poradit.Bydlím s ním v bytě,když jdeme do parku a pustím ho tak neposlechne utíká a mě přijde že má strach,neposlechne ani když mu řeknu ke mně! ale když jdeme někam mimo tak poslouchá hezky,to je první problém.Druhý je že je s každým kamarádský,vím že toto plemeno je neagresivní ale dřív dělal to,že odešel i s cizím,to už ted neudělá ale stejně jde ke každému a třetí problém,má strach z malých psů ale pokud nejdou k němu tak se nebojí jen když se k němu rozeběhnou ale když se zastavíme někde u nějakého psa tak se klidně uškrtí jen aby se k němu dostal a táhne k němu.Poradte prosím.Děkuji 

Jarka S.
Obrázek uživatele Jarka S.
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.9.2012
Děravé schody chápu, ale my

Děravé schody chápu, ale my máme ty neděravé:) I tak se to nakonec vyřešilo celkem rychle. Lezla jsem s ním po čtyřech nahoru a na každém schodě dostával kokino:) Ale pořád chodí opatrně, možná někdy klopýtl a potom se prostě bál.

Jarka S.
Obrázek uživatele Jarka S.
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.9.2012
Zdravím Míšo, ve 3 měsících

Zdravím Míšo, ve 3 měsících možná ještě dost dobře nechápe co  "ke mě" znamená, navíc si začíná zvykat, že na " ke mě! " nemusí přijít - to je špatně, takže dokud nebude perfektně na "ke mě" poslouchat, tak bych ten povel nepoužívala, když vím, že neposlechne. A do parku bych si ho brala jen na stopovací vodítko nebo na šňůru. A určitě bych začala chodit na cvičák, tam se naučí základy a zvykne si i na jiné psy.

Stránky