Prosím o radu

3 příspěvků / 0 nových
Poslední
snizkovaverca
Obrázek uživatele snizkovaverca
Offline
Viděn(a): 6 let 2 měsíců zpět
Registrace: 16.7.2013
Prosím o radu

Jak naučit štěňátko aby byl venku.Asi jsme udělali chybu ,máme ho 14 dní,za pár dní mu budou 3 měsíce a je s námi doma a spí se mnou v posteli.Jak ho teď naučit být venku,zkoušela jsem to po chvilkách a když zavřu dveře a za chvíli to zjistí tak by rozbil dveře co dělá.Poraďte mi prosím co teď,nedovedu si představit ,až bude mít tak 30 kg a víc jak ho mám v posteli.Děkuji za radu Verca

Market
Obrázek uživatele Market
Offline
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 12.6.2012
Já mám svýho psíka taky

Já mám svýho psíka taky venku, první tři noci co jsem si ho přivezla jsem s ním spala na zahradě u jeho boudy a pak už to bylo bez problémů.... Myslím že pokud ho chceš mít venku, tak ho tam budeš muset zavřít a dál si ho nevšímat... měl by se snad brzo uklidnit a zvyknout si.... případně mu tam dát nějakou hračku, která ho obzvlášť baví, třeba nějakou do který se dávají pamlsky, ať se zabaví na dýl..  No uvidíš, určitě to nějak zvládnete :)

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Ano, brát si psa, který je

Ano, brát si psa, který je pořizovaný na ven a předem se ví, že "až bude velkej a uslintanej", tak bude mít režim jiný do postele je opravdu nerozum. Musíte teď postupně, nechat venku, zavřít dveře, za chvíli se vrátit jako by nic, znovu odejít, psa a jeho projevy neřešit, za klid chválit, stejně jako s učením samoty. A samozřejmě už žádná postel. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)