odloučení..deprese???

6 příspěvků / 0 nových
Poslední
Ludmila
Obrázek uživatele Ludmila
Offline
Viděn(a): 7 let 8 měsíců zpět
Registrace: 21.12.2012
odloučení..deprese???

Dobrý den

Mám otázku, ikdyžodpověď mi jeasi známá. Máme párek labradorů.Jessinku a Sama,před 7mi týdny se nám narodila šťěňátka. S Jessinkou jsme je vypiplaly a přišel čas odběru. Když v jeden den odešla 1.4 šťěňátka,Jessinka byla normální,ale když jsem jí ránovysvětlila, že dnes odjede i to 5té stáhla ocas aad té doby leží,a není s ní žádná řeč, nechodí,nepije. prostě mi to příjde jako kdyby na ní padla deprese. Je to možné?? A jakjí můžu pomoci to překonat.

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Fena má vztah k celému vrhu,

Fena má vztah k celému vrhu, takže je normální, že si odchod štěňat uvědomí až s tím posledním. A jak jí pomoct to překonat? Chovejte se k ní naprosto normálně, zařadit více pohybu, aby na to nemyslela a snažit se k ní chovat spíše rezervovaně..rozhodně neutěšovat atd.

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
když jsem jí ránovysvětlila,

když jsem jí ránovysvětlila, že dnes odjede i to 5té stáhla ocas aad té doby leží


Doporucuju radsi na cubu nemluvit, aby nakonec neskocila do zdi. 


veronika & retrívři v útulcích

 

Týna
Obrázek uživatele Týna
Offline
Viděn(a): 7 let 8 měsíců zpět
Registrace: 21.2.2013
Ahojky nevím jestli píšu do

Ahojky nevím jestli píšu do správné kolonky ale určitě se tady najde někdo kdo mi dá nějakou radu :) 14.3 jsme si dovezli domů štěndo labradorky teď ve čtvrtek bude mít 10 týdnů-Ten prvni týden co jsme si ji dovezli kňučela což je pochopitelné a pak byl klid.Ale asi před třema dnama začala znova kňučet a je to šílené kňučí furt.Ten den když začala zůstala poprvé doma sama..O od té doby jen kňučí...:( Myslela jsem s že smutek po mamince už je za nama aspoň to nejhorší když už ju máme 3 týdny skoro.Hrajeme si s ní,napapaná je...Tak nwm přijde mi naprosto zdravá,čílá takže si myslím že ze zdravotních důvodů to nebude.Je možné že by třeba knučela protože se bojí že tu zas  zůstane sama?Nebo mě ještě napadlo jestli jí třeba nelezou ještě stoličky? Díky moc

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Veroniko,ty jsi to

Veroniko,ty jsi to rozsekla:-)))) to je ten problém otevřené komunikace:-)))))

 

 

Jana a smečka

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Týna, psi růst zubů

Týna, psi růst zubů neproživají jako děti, aby kvůli tomu kňučeli :-)) S největší pravděpodobností je rozhozená z toho, že jí opuštíte...připravovali jste jí na to, že bude zůstávat sama? Také je otázka, jak se k ní chováte, když kňučí?