Klacek - nejlepší hračka

7 příspěvků / 0 nových
Poslední
happy3
Obrázek uživatele happy3
Offline
Viděn(a): 6 let 1 měsíc zpět
Registrace: 16.9.2011
Klacek - nejlepší hračka

Dobrý den, mám doma 7 měsíční labradorku, která je extrémně žravá (takže typická labradorka).

To, že nám na procházce sežere sem tam nějaký papírový kapesník, to je k vzteku, ale už se nám daří, že v 90% případech poslechne a ten kapesník pustí. Nevím, jestli jste si všimli - lidi jsou hrozný prasata :( všude bordel :( pořád na procházce jen okřikuju a kontroluju, aby zase něco nenašla.

Ale k hlavní otázce - máte zkušenosti s tím, že vašemu labradorovi chutnají klacky, prkénka..? Mohou to labradoři vůbec žrát? Ona klacek okusuje, je to pro ni hrozná zábava, lákadlo, hra.. ale bojím se, že často i nějaké kousky toho dřeva sní. Nemůže se jí nic stát? Zatím je v pořádku, ale vždy trnu.

Děkuji

barceo
Obrázek uživatele barceo
Offline
Viděn(a): 5 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Moje 10měsíční labradorka

Moje 10měsíční labradorka taky papá klacky, snažím se ji je brát, protože je nestráví a večer je pak zvrací, takže to není nic příjemného. Ale spíš trnu, aby se ji nestalo nic horšího - že by se ji třeba někam zabodnul. 

Petr Zet
Obrázek uživatele Petr Zet
Offline
Viděn(a): 8 let 3 týdny zpět
Registrace: 26.2.2012
Moje žere kůru, co je kolem

Moje žere kůru, co je kolem stromků, zdá se mi, že to vyplivuje. Jinak sdílím názor, že ten bordel venku je hroznej. Až teď vidím, co všechno se všude válí, dřív mě to nepřišlo Palec dolu

Péťa, Lucinka a Sally

Bailiška
Obrázek uživatele Bailiška
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 19.5.2009
Klacky jsou trochu nebezpečná

Klacky jsou trochu nebezpečná hračka, zvlášť pokud je žere. Pokud funguje jen jako "štěpkovací stroj", není to takové neštěstí, okusování klacků a všeho možného je oblíbená psí zábava. Jestli je ale požírá, může si způsobit vážné zdravotní problémy, jako je ucpání střev nebo proděravění žaludku. Takže důrazné fuj, klacky se nežerou. Štěňata zkusí protáhnout zažívacím traktem prakticky cokoliv, tisíckrát se nic nestane a po tisící první... Jeden můj odchov měl jako štěně proděravěný žaludek, zánět pobřišnice, čtrnáct dní na intenzivce na Jaggy, jen díky tomu to nakonec přežil.

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Klacky mi 9-ti měsíční žere

Klacky mi 9-ti měsíční žere taky. Teda pro upřesnění ohlodá a nechá. Většinou je to ale chvilková záležitost. Když nemám po ruce míček nebo dummy,tak vezmu alespoň klacek a blbneme. Pak chvilku okusuje,pustí a už ho to nebaví. 

Souhlasím s Bailiškou,že pokud to nežere,tak mu to nechávám. 

Teď je nejhorší to,že po zimě se vyrojil všude bordel. A klacků,psích exkr.,kapesníků,apod. je všude hrozně moc. Lidi jsou prasata!!! Naštěstí mám psa,který po někom štěká,když si neuklidí psí exkrament. Takže je to taková detektorka na bordel HlasitÄ› se smÄ›ju

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Takto se Darča mění v šelmu,

Takto se Darča mění v šelmu, klacek kouše, rve a cupuje, až z něj lítají třísky...  

 

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
 My to máme zařízeno tak, že

 My to máme zařízeno tak, že klackou jsou FUJ, odmala je má Cloe zakázané, nejenže hry s klacky jsou poměrně nebezpečné, ale taky proto, že je žere.