Export na zahradu

42 příspěvků / 0 nových
Poslední
Aiwa85
Obrázek uživatele Aiwa85
Offline
Viděn(a): 4 roky 11 měsíců zpět
Registrace: 26.12.2009
Tak já bych psa do postele

Tak já bych psa do postele asi nechtěla - jak on tak pánečci potřebují svůj prostor, navíc manžel je alergik takže by to nebylo to pravé ořechové ... Jsem něžnĂ˝

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
alergik   90% pejskaru a

alergik

 

90% pejskaru a zviratomilcu sou podle mych zkusenosti alergici nebo astmatici nebo oboji. Chvili to samozrejme trva, nez si telo zvykne a je to absolutne v pohode i bez prasku.

veronika & retrívři v útulcích

 

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Můj pes se raději narve na

Můj pes se raději narve na maličkaté místečko poblíž mně, než aby měl pro sebe celý pelech, takže větu, jak pes potřebuje svůj prostor neberu SmĂ­ch

Sandra
Obrázek uživatele Sandra
Offline
Viděn(a): 8 let 11 měsíců zpět
Registrace: 5.4.2010
Já jsem silnej alergik a

Já jsem silnej alergik a začínající astmatik. Alergii mám samozřejmě i na psí chlupy a pes v posteli mi nedělá problémy:-) A ani doma. Vadí mi spíše psi co žijí venku a jsou špinavý a smradlavý:-D Tak ty jak mě oblíznou tak hned se mi objeví pupínky:-D ale od mýho posteláka nikdy:-)

Sandra a Artínek

GrenABella
Obrázek uživatele GrenABella
Offline
Viděn(a): 10 let 5 měsíců zpět
Registrace: 8.6.2010
chci se zeptat, je opravdu
chci se zeptat, je opravdu mít "jen venkovního psa" tak hrozně špatné? Přivezli jsme si před pár dny nové štěňátko a protože je opravdu hezké počasí a už od začátku jsme plánovali, že bude v boudě venku, tak ho tam necháváme... pomalu jí učíme, aby si zvykla na to, že je občas sama, aby to nebyl takový šok, až bude větší a já budu ve škole a oba rodiče v práci, ale snažím se s ní být co nejvíc... když s ní budu, jak často jen budu moct a ona si zvykne na ty chvíle samoty, tak to snad nebude pro ní špatné, že je venku, ne? je to můj první pejsek, tak jsem trochu nejistá...

Gren a Bella

Beenee
Obrázek uživatele Beenee
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
GrenABella, tak hrozně špatné

GrenABella, tak hrozně špatné to není. Obvzláště pokud je tak štěně vedeno od začátku a ve volném čase se mu budeš maximálně věnovat. Mrk

Lenka, Danny a Kip z Brna

Aiwa85
Obrázek uživatele Aiwa85
Offline
Viděn(a): 4 roky 11 měsíců zpět
Registrace: 26.12.2009
Tak já před nedávnem jsem

Tak já před nedávnem jsem zakládala toto téma s tím, že jsem se ptala na co nejšetrnější přesun a byla jsem "sepsuta". Ovšem náš pesan je přes den na zahradě (s vyjímkou noci, to spí doma v pelechu) a myslím si, že adaptace proběhla bez větších potíží a že se mu na zahradě líbí. Přece jen je to něco jiného než být zavřený doma, obzvlášť když je venku tak krásně. Samozřejmě s ním i nadále chodíme na procházky, plavat do rybníku, věnujeme se mu, takže já osobně v to problém nevidím, a jsem ráda, že adaptace proběhla tak OK.

GrenABella
Obrázek uživatele GrenABella
Offline
Viděn(a): 10 let 5 měsíců zpět
Registrace: 8.6.2010
díky za odpovědi:-) a můžu se
díky za odpovědi:-) a můžu se zeptat, jak dlouho vám štěňátka o samotě plakaly? jsme s ní hodně, ale nemůžeme s ní být pořád a když jí necháme samotnou, tak začne fňukat... já doufám, že si zvykne, protože doba, kdy je samotná není nijak dlouhatánská. Problém je, že když se třeba vyspí a je v té chvíli sama, začne fňukat a já nevím, jestli za ní mám jít nebo ne, aby si nezvykla, že při každém zakviknutí k ní přiběhneme a nedělala to pořád, a zároveň nechci, aby plakala... asi jsem otevřela téma, který sem úplně nepatří, ale doufám, že to nevadí... :-)

Gren a Bella

greppie
Obrázek uživatele greppie
Offline
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
Mně to Madla taky dělala - od

Mně to Madla taky dělala - od malička jí mám venku - ona teda nekňučela, ale rovnou vyštěkávala. Já k ní nešla, ale stála jsem schovaná za dveřma a vyčkávala jsem okamžik, kdy na chvilku ztichla a pak až jsem k ní šla, jen tak, podrbala jsem jí, pochválila, jak je hodná atd.

Ála a Madla

.......
Obrázek uživatele .......
Offline
Viděn(a): 8 let 9 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Ahoj, mám podobný dotaz jako

Ahoj, mám podobný dotaz jako byl ten úplně první, ale nikde jsem na to nenašla odpověď.

Dneska jsme si přivezli 5timěsíční štěně australského ovčáka. Byla zvyklá v bytě, ale my ji chceme mít na zahradě (Nutela taky bydlí na zahradě). Zkoušeli jsme ji vzít dovnitř, že by byla první noc s námi, ale to běhala a skákala po celém baráku a když jsme ji zavřeli do kennelky, tak začala hrozně vyvádět. Proto bych se chtěla zeptat, jestli jí může uškodit, když ji necháme přes noc venku?

Stránky