Zájem o hnědého pejska Labradora

2 příspěvků / 0 nových
Poslední
Dušanbe
Obrázek uživatele Dušanbe
Offline
Viděn(a): 7 let 11 měsíců zpět
Registrace: 30.3.2012
Zájem o hnědého pejska Labradora

Dobrý den.

Jsem "tady" nový,jelikož se mi nedaří stále najít toho "pravého" :-) pejska...

Poprosím o případnou pomoc- máme zájem vzít si do domu se zahrádkou a již jedním Labíkem Benem ještě dalšího pejska.Strašně se nám líbí Hnědý pejsek,a hledáme určitě s PP.. ovšem ani ne nějaké "extra" spojení,pejsek bude domácí mazlík a kamarád na vycházky celé rodiny:-)

   Co je asi nejpodstatnější je peníz který mužeme za štěnátko vydat a to je max 6000-6500kč.. Pokud by tedy někdo tušil o nějakém tom štěnátku a dal se koupit za udaný peníz,budeme moc rádi za případný odkaz na stanici atp. 

  Bohužel nám nepřálo štěstí a již zadáné štěnátko z jednoho velmi slušného vrhu které se mělo narodit nyní, se bohužel pro nás narodila samá hnědá děvčátka :-) takže zatím smula:-) a fenečku mít nemužeme ...

   Přeji hezké jaro a třeba se tady ukážeme s s tím naším vysněným hnědouškem:-))

Dušan

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
A kde jste sehnali čoko prcka

A kde jste sehnali čoko prcka za takovou cenu, jestli se můžu zeptat?:o)

Já si myslím, že obecně to bude docela problém, protože většina si čokoládové hodně naceňuje, protože jsou právě populární a tím pádem i za podřadné spojení dáte hodně peněz a přitom by jste za ty samé mohli mít skvělé štěně v jiné barvě. Navíc u čokolád je uplně jiný temperament a jsou to opravdu ,,blázni" , takže to chce pořádně rozmyslet. Navíc hnědí potřebují více než kteříkoliv jiní pořádný výcvik, aby jste jejich temperament dokázali přes poslušnost zvládnout. Neříkám, že takový nejsou i mezi žlutými a černými, ale u hnědých je to opravdu většina..navíc někteří samci mají problém s povahou, takže to chce dobře vybírat.

Já být vámi to ještě promyslím, jestli čoko za cenu do 6500,-(pokud se vůbec dá sehnat), nebo si ještě chvíli počkat a něco našetřit, aby byli rodiče testovaní aspoň na EIC( což není povinné, ale důležité a u štěněte za 6500,- rodiče nejspíš testovaní nebudou) a nebo koukat i po jiných barvách:o)