pejsani-přišla návštěva

8 příspěvků / 0 nových
Poslední
maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
pejsani-přišla návštěva

Chci se zeptat co vyvádí vaši pejsani,když k vám domů příjde návštěvaTo se zapije

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
To víš, že by milerádi

To víš, že by milerádi uvítali, v první fázi se B. rozštěká než zjistí kdo to vlastně je, očmuchá...Arven začne vrtět ocasem a celá natěšená, že ju zase bude někdo jiný hladit. Smích Dostanou povel místo a je. Cool

Teruška, Lukáš & smečka

 

choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
Jdou ji uvrtění přivítat,

Jdou ji uvrtění přivítat, někdy i se štěkotem, Andy s sebou pak někde plácne a je mu návštěva fuk a Ellie se vtírá s mazlením  tak dlouho,dokud ji někdo neodešle někam zalehnout taky, což nás většinou návštěvy sepsují,ať ji necháme :)

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

Beenee
Obrázek uživatele Beenee
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
U nás je vítání velice

U nás je vítání velice individuální. Pokud zvoní zvonek ze spodu štěká. Jakmile zvoní někdo za dveřmi bytu, tak to záleží na tom, jestli dotyčného po čmuchu zná nebo ne. Většinou tiše čeká až ho k návštěvě pustíme a vrtí se. Ovšem sám instinktivně pozná rozpoležení návštěvy. Většinou se na návštěvu vrhne a chce podrbat, otírá se jí o nohy. Jsou ale osoby, ke kterým se přiblížit nechce a couvá před nimi. Příjemná návštěva v bytě sedící se testuje. Přinese se jí hračka a schválně, jestli si bude hrát nebo ne. HlasitÄ› se smÄ›ju Pokud přijde návštěva ještě s jiným psem, tak je to jiné.

Lenka, Danny a Kip z Brna

nikolp
Obrázek uživatele nikolp
Offline
Viděn(a): 6 let 7 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2010
Poly cestou k dveram schmatne

Poly cestou k dveram schmatne loptu - taka handrova z Ikea, to je jej najoblubenejsia, cela sa vlni ako hadica od chvostika az po hlavu a sprevadza navstevu az kym si ta (teda navsteva) niekam nesadne nadsenym pohladom, ze niekto prisiel urcite le kvoli nej aby sa s nou hral ... ale ked si navsteva nesima, polozi loptu na zem,  strasne si vzdychne a lehne s hlavou na lopte - navsetva viac nie je zaujimava a babske reci ju vobec neberu ... steka len na jednych susedov spoza dveri, co ale podla mna suvisi s ich dychom :)))

N&P

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Myslím, že všude je to

Myslím, že všude je to podobné, Aisha neštěká, ale tiše čeká, až se otevřou dveře, pokud je to kamarád, tak poskakuje a snaží se mu olíznout obličej, který je v rámci vyzouvání bot skloněný k zemi, pokud je to cizák, tak jen vrtí ohonem a sleduje co bude. A malá se plete komukoli pod nohama, snaží se mu ukrást botu či mu leze do tašky, pokud nějakou má :)).

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Jakmile někdo zazvoní dole,

Jakmile někdo zazvoní dole, tak Darča s obrovským řevem přiletí do předsíně, kde štěká a vrčí, a čeká za zavřenými dveřmi, kdo se objeví . Pokud je to někdo z rodiny nebo přátel, tak nedočkavě vrtí celým zadkem a jak otevřu, vyletí jak blesk a vítá - vyskakuje, kolem dotyčného lítá v kolečkách a může se radostí zbláznit.

Auta obojích mladých pozná podle zvuku, takže to se nedočkavostí začíná třást, když jsou teprve dole před venkovními dveřmi (jsme ve 3. patře).

Pokud je za dveřmi někdo neznámý, beru obojek a otvírám na mezeru, držíce řvoucí Darču vedle sebe. Takže jsem dosud  nenalítla žádným podomním prodejcům čehokoliv, protože většinou odejdou dřív, než by něco nabídli .MatesOstatní oficielní a ověřené návštěvy tráví nezbytný čas k vyřízení formalit v nezbytné společnosti mého psa, který ve střehu leží nedaleko dotyčného a nespustí ho z očí.Směju se

Lída + Rita (*1.4. 2013)

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Takhle drze si přisedl,když

Takhle drze si přisedl,když přišla kamarádka a poslouchal jak pomlouváme chlapy....Koulím očima

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/