Osvědčené hračky

46 příspěvků / 0 nových
Poslední
Bailiška
Obrázek uživatele Bailiška
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 19.5.2009
Mě se nejvíc osvědčuje pravá

Mě se nejvíc osvědčuje pravá syrová hovězí kost - hlavice. Je to asi kilová hrouda, skoro zadarmo a holky se tím baví i několik hodin, vůbec o nich nevím. Jen na noc ji musím zabavit, aby mě nebudily chroustáním. Je to dobré i na čištění zubů. Když začně zavánět, vyhodím a časem koupím jinou. Ta starší je schopná časem udlachnit i docela významný kus, mladší skoro nic, asi nemá ten správný grif. Ale bojuje statečně. Trochu netzradiční hračka, ale má vždycky úspěch.

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Kloubovou kost můžu dát

Kloubovou kost můžu dát Bayshe tak na půl hodinky - hodinku a pak jí ji musím zabavit, jinak jí sežere moc a je pak zacpaná. Kdybych ji s ní nechala o samotě, zbodne ji za odpoledne nejspíš skoro celou. Ale na čištění zubů je skvělá, to je fakt.

Tvrdá morková kost ji zase nevydrží bavit moc dlouho, jak vylíže morek, tak zábava končí...

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Děkuju za tipy, tu plnící

Děkuju za tipy, tu plnící kost chuckle koupím, ta se mně líbí, a jemu bude určitě taky. Cokoliv co píská nebo vydává nějaký zvuk tak miluje. 

Verčo, kong máme a dokonce i tuhle pastu: http://www.happypet.cz/pro-psy/pamlsky/3357-kong-pasta-ve-spreji-pro-stenata-226g/

Pořídím mu ještě nějaké hračky z té tvrdé gumy a uvidíme, snad se tím zabaví na pár hodin.

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Taky máme tu plnící čínku, je

Taky máme tu plnící čínku, je senzační. Sice jí bereme hlavně ven na aportování,ale i doma je o ní velký zájem. Dále máme KONG extreme XL a ten se nám zatím osvědčil nejvíce. Máme ho už asi 3 měsíce a není na něm znát žádná újma-což je velmi vzácné. A taky dávám jako takové minutky růlky od toaletního papíru nebo od kuchyňských utěrek. Plátíčka od vajec je bonusovka :-D

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Tak to jsem ráda že se ta

Tak to jsem ráda že se ta plnící činka osvědčila i vám, ty rolky od toaleťáku a kuchyňských utěrek jsem mu dávala taky když byl malý, asi tak do 4-5 měsíců, potom už to bylo roztrhané opravdu jak píšeš za minutku. Ale byly to snad nejlepší hračky, zadarmo a úplně je miloval. 

My máme KONG tady ten klasický, ani to není ten extreme a zatím je jak nový, máme ho od vánoc: http://hracky-pro-psy.heureka.cz/kong-guma-kong-l/ Říkám si že pokud nevydrží tak časem přejdeme na ten extreme HlasitÄ› se smÄ›ju

 

Ještě jsem se dívala že tady tento je asi nějaká novinka: http://hracky-pro-psy.heureka.cz/kong-wobbler-snackball-interaktivni-kod-78878/specifikace/#section, ale vyjde to nejspíš nastejno jak ten klasický. Akorát se musí pejsek víc snažit když je tam jenom ten malý otvor.

To platíčko od vajec je dobrý nápad, a to mu vydrží dýl než ty roličky?

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Lucko, Kong Wobbler je úplně

Lucko, Kong Wobbler je úplně něco jiného, než klasický kong. Tohle je takové plastové vajíčko, které jezdí po zemi a pes ho musí kutálet a strkat do něj, aby se houpalo a pamlsky z něj lítaly, viz. http://www.youtube.com/watch?v=aEt8EAVojZI

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Wobbler se mi taky moc líbí.

Wobbler se mi taky moc líbí. Hlavně to,že vlastně netříská po podlaze,ale vrací se do původní polohy. Moje známá nemá sice originál,ale princip je stejný. Koupila ho ve zvěrokruhu za 200Kč. Má rotvajlera a hračka je stále funkčníSmÄ›ju se Ještě občas kupuju v Tescu takové ty provazy. Většinou smyčky, které se rozloží na 2 díly a vždycky mu jeden dám. Stojí 55Kč a jsou taky k nezaplacení. Nedávno jsme dostali darem latexovou slepici a kupodivu vydržela týden non-stop hraní. Navíc plavala,takže jsme si s ní užili SmĂ­ch

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Lucko, wobbler je dobrej, ale
Lucko, wobbler je dobrej, ale u nas dopadl tak, ze stenata ho vyprazdni doslova za 5 minut na dvou ctverecnich metrech a dospelaci, ktery neznaji princip, si si nim nehrajou. Maximalne jednou dvakrat zkusi a uz je nezajima. A pokud zvire do toho dava silu, pak neni vyjimka, ze ho to prasti do hlavy, jak se to vraci zpatky po povaleni packou. U dospelaka asi nic moc problem, ale steneti se poradne rozsviti.

Ja mam radsi ten mensi, klasickej kong, jednak nedela zadnej bordel (wobbler na plovoucce je radost pro sousedy) a psa zabavi stejne, kdyz se da dovnitr nejaka pasta - pastika, tavenak,..

veronika & retrívři v útulcích

 

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Tak u nás si s tím v pohodě

Tak u nás si s tím v pohodě hrají všichni dospěláci a žádné rány do hlavy nedostávají :). A když princip neznají, tak se ho naučí :). A to zrovna dalmatinka s tím tříská pěkně :). Někdy do toho dávám večeři a krásně se vyblbnou a chrápou :).

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Eliško, které provazy z Tesca

Eliško, které provazy z Tesca myslíš? U nás jsem si ničeho takového nevšimla, nemohla bys poslat odkaz jestli je mají někde na netu, nebo fotku? Moc dík.

 

Latexové hračky u nás vydrží dlouho, vlastně nezničil skoro žádné, kromě kosti co snědl a do chrochtajícího prasátka udělal dírku a přestalo chrochtat, tak dostane k narozkám nové. Jinak co máme kačenu a dinosaura, tak ti to zvládají bez újmy na zdraví HlasitÄ› se smÄ›ju už několik měsíců. Ale když je sám doma tak mu je pro jistotu nenechávám.

 

Ten Kong Wobbler se mně taky moc líbí, já myslím že jeho by to bavilo, jak se něco hýbe tak je z toho u vytržení. V jeho pokojíku máme parkety, to by šlo asi dost slyšet, tak bych mu to musela dávat v jiné místnosti. Je to zase něco jiného než ten klasický kong a líbí se mně ta velikost. Elsa (doufám že jsem nepopletla jméno) si to vyloženě užívá SmÄ›ju se Snad kdyby ho to praštilo do hlavy tak by příště dával víc pozor, no těžko říct, je to divoch, ale asi to časem někdy koupím a uvidíme. Jo to zamrazení klasického kongu je dobrý nápad, zkusím mu toho trochu udělat, někdo mně to tady myslím minule radil a budu doufat že to ten jeho žaludek v pohodě zvládne. 

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Stránky