obuv na prechadzky

3 příspěvků / 0 nových
Poslední
lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
obuv na prechadzky

Chcela by som radu ohladne boticiek na vencenie. Vsetky boty mi bud pretiekli, alebo som ich zodrala z podrazky.. Viete mi odporucit nejaku fakt dobru obuv, v ktorej mozem vencit PSA aj v dazdivom pocasi,  PRI topiacom snehu. Samozrejme take ktore vydrzia am chodzu pro poli. Momentalne nosim gumaky a v nich ma pro 2 hodinach zacinaju nohy oziabat. Rozmyslala som NAD Salomon ale precitala som si par diskusii a ties nevydrzali via ako 1 sezonu, max. 2.

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Salomon boty mám zimní a mám

Salomon boty mám zimní a mám je přes 3 roky. Neprospustí ani kapku, takže jsem spokojená. Co se týče lepší obuvi, stále více spoléhám na "keen". Mám sandále, měla jsem zimní a letos v létě jsem si koupila kecky. Hned na jaře si budu kupovat klasickou pevnou obuv. Teď chodím venčit v teniskách nike a díky poctivosti pejskařů z nich pravidelně umývám psí lejna. Jinak to dělám tak, že si rozmýšlím předem, jestli jdeme do bahňačky na pole-a to si vezmu gumáky, a nebo na sucho, kde mi stačí tenisky. Do gumáků nacpu termo podkolínka a zima mi není SmÄ›ju se Do prašanu a tajícího sněhu beru ty salomonky. 

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
No ja za to ani na tenisky

No ja za to ani na tenisky nepomyslam, nebyvame v meste ale na vidieku, takze pre has nejake paradicky ani nezhanam. Vacsinou so hadzeme aporty na poli a chodime pro reviri... Ale asi skusim salomonky lebo uz son zufala... Aj ked s mi zda 79 euriciek trochu vela name skusanie... Dakujem za radu.