Knihy o psoch - nielen odborne

35 příspěvků / 0 nových
Poslední
Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Jaké encyklopedie psů doma

Jaké encyklopedie psů doma máte? Listujete si v nich často? Já už se dlouho chystám nějakou si pořídit, ale vždycky to odložím a koupím něco jiného SmÄ›ju se Tak by mě zajímalo se kterýma jste spokojení?

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Jak jsem byla malá, tak si

Jak jsem byla malá, tak si asi rodiče naivně mysleli, že mi zalepí oči knížkou HlasitÄ› se smÄ›ju

Dostala jsem KAPESNÍ ATLAS PSŮ  (už i na dobu vydání málo plemen, opravdu kapesní)

Pak mi za pár let udělal radost strejda a dostala jsem ENCYKLOPEDII PSŮ (snad u každého plemene, co má více jak 20cm v kohoutku píšou, že je pro sportovce a na zahradu-což mě vytáčí)

Před týdnem jsem kupovala neteři tuto

Teď je moc nevyužívám. Spíše na různých forech mě vždycky zaujme nějaké nové plemeno, tak si o něm něco vyhledám a případně zařadím na možný seznam druhého parťáka SmÄ›ju se Takové ty informace, které jsou pro mě podstatné, většinou naleznu až na internetu v diskuzích, na stránkách CHS. Ale proč ne, za knihy utrácím ve velkém, ráda čtu a dozvídám se něco nového. I když teď mě spíše zajímají knihy z oblasti výcviku, her, psí psychologie, apod. 

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Ja sem jako prvni dostala

Ja sem jako prvni dostala tuhle a tehda mi prisla vyborna. Pak se stal p. Fogle odbornikem na vsechno a uz se cist moc nedal.

 

Dneska jedine Raber a Cisarovsky Na encyklopediich je dost nanic, ze maji byt univerzalni, to znamena, ze nic tam neni poradne, jen od kazdyho trochu. Navic u vetsiny z nich je kupr o historii plemene jeden radek a zbytek takovy ty nic nerikajici kecy, ktery se opakujou u kazdyho plemene, jak se hodi k rodine, jak sou dobry na zahradu nebo do bytu a k tomu par fotek, ktery se opakujou v kazdy knizce danyho nakladatelstvi. Raber a Cisarovsky se naopak hodne zabyvaji historii.

veronika & retrívři v útulcích

 

Bailiška
Obrázek uživatele Bailiška
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 19.5.2009
Encyklopedie mám v kategorii

Encyklopedie mám v kategorii "krásná kniha se spostou fotek, ale obsah k ničemu". Takových je bohužel většina, kvalitních a opravdu obsažných je pomálu. Nedávno chtěla nějaká paní korekturu na knihy o retrieverech - co plemeno, to kniha. Retrievery nikdy neměla, ale klidně o nich napíše knihu. Tolik nesmyslů na jednom místě jsem ještě neviděla, ale naporoučela si, že korektury chce do týdne, samozřejmě zadarmo. Moc se divila, že s tím nechceme mít nic společného. Dobré knihy má nakladatelství PLOT.

Stránky