Nezrastená lebka

3 příspěvků / 0 nových
Poslední
nikolp
Obrázek uživatele nikolp
Offline
Viděn(a): 6 let 7 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2010
Nezrastená lebka

Mám na vás všetkých prosbu o akékoľvek informácie, pretože ja som sa s tým ešte nikdy nestretla. Sesternica má ročného psíka, miešančeka, aj keď to nie je podstatné. Keď s ním bola na strihaní, pri zatlačení na hlavičku dostal záchvat. U veterinára, ktorého hneď navštívila, dali psíka do poriadku, čiže záchvat odoznel, ale povedali jej, že psík nemá zrastenú lebku a asi ho bude treba dať utratiť. Naozaj sa s tým nedá nič robiť a budú musieť dať psíka utratiť, alebo stačí, ak budú venovať zvýšenú pozornosť tomu, aby si hlavičku neporanil, aj keď si to neviem presne predstaviť a nebudú ho musieť dať utratiť ? Vopred vščetkým dakujem za akékoľvek info k veci.  

 

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
A co je to za plemeno? U

A co je to za plemeno? U některých pidiplemen typu čivava je nesrostlá fontanela docela běžná a rozhodně se kvůli tomu pes neutrácí. Samozřejmě je na místěopatrnost.

Jana a smečka

nikolp
Obrázek uživatele nikolp
Offline
Viděn(a): 6 let 7 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2010
Janka neviem co je to za

Janka neviem co je to za plemeno, nejaka poulicna zmes, ale zistim. Kazdopadne dik za info, bolo by smutne, keby ho museli utratit, aj ked samozrejme nikto nechce maleho zbytoccne trapit.

 

N&P