hot spot

69 příspěvků / 0 nových
Poslední
Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Proč by ne? Když jsme ho

Proč by ne? Když jsme ho mohli mít v zimě...

Teruška, Lukáš & smečka

 

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Hot spot je možný v jakémkoli

Hot spot je možný v jakémkoli ročním období.

Sidunka
Obrázek uživatele Sidunka
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 20.3.2011
Tak super :o( To se nám to

Tak super :o( To se nám to hezky hromadí... :o(

Zdenča a Saminek 19.7.2007

http://www.samm.webnode.cz/

Bůh stvořil psa, protože věděl, že se mezi lidmi lepší přítel nenajde.

KatkaB
Obrázek uživatele KatkaB
Offline
Viděn(a): 8 let 4 měsíců zpět
Registrace: 14.7.2012
Ahoj my to měli u Barona taky

Ahoj my to měli u Barona taky a kamarádka to má u psa často, dokonce i v zimě, náš vetoš jí říkal, že to má častěj pravděpodobně kvůli alergii a doporučoval jí testy. Jinak je to asi dost častej problém jak to tu vidim.

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
Ahoj Katko.. my prave hot

Ahoj Katko.. my prave hot spot lecime. Minuly rok se nam udelal poprve na ocase a tenhle rok ho ma na krku prave na tom miste jako u ravelma. Za par dnu ji budou 3 roky a jak rikam poprve ho mela minuly rok... a to se prvni rok machala ve vode porad a nikdy to nemela. Ja jsem slysela ( nevim jestli to tu nekdo psal ), ze jak se to jednou udela bude se to delat furt. Ale to nevim co je na tom pravdy, ale docela by to i sedelo. Musim ji davat na noc i krunyr, protoze si to v noci drbe a rano to ma jeste horsi. Veterinarka mi dala desinfekcni sprej, ktery se uziva i po operaci pry v tom jsou antibiotika, barvi modre.

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

markosta
Obrázek uživatele markosta
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
Poslední dobou se u všech psů

Poslední dobou se u všech psů hodně množí a řeší Hot spoty (zřejmě to souvisí s velkými  vedry, co byla???), chci se zeptat, dá se tomu nějak předcházet? Stačí když v těch vedrech budu psy vytírat do sucha a nebo je to jen dílem náhody, souhry okolností? Nechávám je jen tak oschnout, to asi není dobře :-( Nikdy jsme to neměli a ani jsem to neviděla naživo.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Jedině pořádně vytírat po

Jedině pořádně vytírat po koupání a nenechávat psa pak ležet na sluníčku.... mě na to Aisha taky netrpí, měla 1x za život a to ještě na nestandardním místě, vzadu na krku, až u lopatek, kde má medvědí srst a nikdy jsem u ní prevenci nedržela, uschla si sama a většinou ještě na tom slunci..... (ten co měla byl spíš od rozdrbaného štípance), ale Kokískovi stačí málo a holíme a patláme. Podle mě to souvisí nejen s vodou a vedry, ale i s kvalitou srsti, alergiemi, imunitou, apod.... 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
VeVes: Taky si myslim, ze to

VeVes: Taky si myslim, ze to souvisi s imunitou, protoze ta nase ma vecne nejake alergie... ale v lete chodim s ni k vode za tmy, okolo te 10 vecer... protoze nejsou takove vedra a tady u nas u more jsou kameny uplne rozpaleny, pokazde kdyz jsme sli k vode odpoledne mela pak bolave packy a navic jsou tu protivni lide a Sally je hrozny vitac miluje lidi, takze se k nim hrne.. no proste vecer je klid. Potom jsme sli na prochazku aby trochu uschla, doma jsem radne vysusila. No ale rano na me cekalo prekvapeni. Ted to ma tyden, a ma to hezky vysuseny diky tomu speji, takze cekam, az se to zahoji. Me veterinarka rikala, ze ji nemam na sobe nechavat sul, ruchle potom oplachnout ve sladke vode, ale ja vzdy myslela opak, ze prave ta sul vsechny rany zahoji, ale pry to tak neni. No ja ji nechala se soli do druheho dne, protoze to bylo vecer a nechtela jsem ji zase sprchovat, protoze na te prochazce uz trochu oschla. No nemela jsem cekat, protoze okamzite rano jsem si vsimla, ze uz to ma mokvave...

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

Stránky