Hárání

207 příspěvků / 0 nových
Poslední
Suzannee
Obrázek uživatele Suzannee
Offline
Viděn(a): 6 let 10 měsíců zpět
Registrace: 28.3.2009
Zuzkah ale hned

Zuzkah ale hned nestresuj,jestli to byla chvilka tak myslím,že se nemusíš bát u nás to chvilka nebyla trvalo to cca půl hodiny ptž jsme je pak nemohli ani od sebe oddělat. Prsa má větší kvůli hárání, já poznala že je v tom podle toho že byla hyperaktivní a po "užití si" s hafanem byla klidná,pořád pospávala,i na krátké procházce byla unavená. myslím se,že se nemusíš strachovat ptž přece jen by jezevčík na labradora jen tak lehce neskočil ale na sono určitě běžte ať máš jistotu.Budu držet palce ať dopadnete líp než my,pak dej vědět.A Bella je s PP?

Zuzkah
Obrázek uživatele Zuzkah
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 dny zpět
Registrace: 17.9.2009
děkuji moc....je mi to docela

děkuji moc....je mi to docela líto, že jsem takhle neuhlídala. Bella právě není s PP, když jsme ji přivezli,byli jsem tak unešení,že jsem říkala i celá rodina, že chceme štěňata, a kadý od nás chtěl...samozřejmě jsme z toho vyrostli asi po dvou měsících :))))a už nechceme ani náhodou...takže buď hlídat, nebo kastrace...pořád se rozhodujeme.

Třeba na sono bude rozhodnuto za nás. :(

 

Bella je pořád stená, pořád klidná,hodná,poslušná, jen pipinu a prsa zvětšené.

No pořád je pod dozorem a steně se mi to stalo... :(,doufám,že by jezevčík nevyskočil...měla to také sedmý den a tak...no ale náhody se dějou :)

Určitě dám vědět...ještě asi 14dní a jedeme :)

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
No,jezevčík nakryje

No,jezevčík nakryje labradorku naprosto v pohodě. Ale dá se čekat,že to za pět minut u prvničky a ještě v nesprávný dny, nezvládl. Každopádně budu držet palce.

Jana a smečka

Suzannee
Obrázek uživatele Suzannee
Offline
Viděn(a): 6 let 10 měsíců zpět
Registrace: 28.3.2009
Ani nevíš jak mě to bylo

Ani nevíš jak mě to bylo líto!! Přes noc jsme ji zavíraly dovnitř,aby nějaký pes nepřeskočil plot,jen když šel nějaký pes okolo tak jsem ho hned odháněla od plotu aby si k ní ani nepřičichnul a při procházce vidím jak labík od sousedů přeskakuje plot,Ennie šťastná ptž do něj je zamilovaná a on ji vždy ignoroval a najednou si s ní chce hrát.Poskakovala kolem něj tak dlouho,až se mi vysmekla z obojku a vše bylo doslova a do písmene v **** :) Měla jsem vztek na sebe,na sousedy, na celý svět a pak ten její pohled když si užili a nešli od sebe oddělat "paničko pomoz mi mě to bolí" mi taky nepřidal.Ale ťukám na stůl, kastrace byla v pohodě,a kdyby neměla teď vyholené bříško s malou jizvou tak ani nevíme že na kastraci byla (krom toho,že od té doby nesnáší veterináře)

Zuzkah
Obrázek uživatele Zuzkah
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 dny zpět
Registrace: 17.9.2009
já čekám taky...opravdu když

já čekám taky...opravdu když odcházím do práce, jde domů, když příjdu, jdeme na zahradu, na procházku kousek a opět na zahradu....a zase domů .Od té doby co to má,nebyla sama. Jo a najednou jedno ráno,vylezu v noční košili a dveře otevřené, ptám se pětiletého syna, kde je Bella a on mi povídal, otevžela a šla plyč, nežíkala kam :)

,tak jsem se oblékla a jala jsem se ji hledat, šla jsem ven,zařvala Belloooooooo a v tu ránu běžela, pak mi soused řekl,že vylezla ze dveří pět minut přede mnou. Jenže za ní běžel ten jezevčík :(

No a na zahradu nám taky choděj různí krasavci,jeden hezčí ,než druhej...ale jak říkám,není sama...teď už zamykám. To bylo to moje učení : otevři dveře,zavři dveře a mám to :(

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Nestresuj, já myslím, že se

Nestresuj, já myslím, že se nic nestalo. Nejsem si jist

Teruška, Lukáš & smečka

 

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Zuzko,nemá cenu s něco

Zuzko,nemá cenu s něco vyčítat a nervovat se, už s tím stejně nic neuděláš. Věřím,že to bude v pořádkuMrk

Jana a smečka

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Jezevčík může velkou fenu

Jezevčík může velkou fenu nakrýt bez problémů, ta si prostě lehne a je to..., ale ve Vašem případě na to nebyl čas, určitě to bude v pohodě. Pes jí jen zavětřil, že voní a přilepil se jí čumákem k zadku.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
Chtela bych se vas zeptat jak

Chtela bych se vas zeptat jak dlouho trva harani? Dnes je to uz 15 dni a porad ji tece krev. A taky za jak dlouho psum uz nebude vonet? Kazdy den mame pod barakem 3 psy a lide si zacinaji stezovat. Bydlime v Italii a tady je jina mentalita. Lide se tu boji psu a je jich tady plno toulavych.

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Jo holka, počítej ještě tak

Jo holka, počítej ještě tak 14 dní, tedy dohromady trvá hárání měsíc. Plus poté ještě dlouho může psům vonět.

Teruška, Lukáš & smečka

 

Stránky