Falešná březost

55 příspěvků / 0 nových
Poslední
Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Některým fenám už takhle

Některým fenám už takhle zůstanou...pokud nejsou vyloženě zduřelé a neteče z nich mléko, tak je to už normální stav a těžko se už stáhnou uplně jako když byla štěňátko.

redvous
Obrázek uživatele redvous
Offline
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 26.2.2012
Dobrý večer, prosím o radu.

Dobrý večer, prosím o radu. Naší Honey docela hodně natekly prsa. Vůbec si netahá hračky do pelíšku, nevšímá si jich, ale pořád se ke mě lísá a když si jí chvilku nevšímám, kňučí a vyžaduje pozornost. Poslední 2 týdny chodíme na procházky každý den se 7 měsíčním štěndem ven, tak nevím, jestli to na ni nemá vliv. Může to být taky falešná březost? Mám jít na veterinu?

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Falešná březost to být může a

Falešná březost to být může a pravděpodobně bude. Na veterinu bych nechodila, ale důležité je nesahat na cecíky, nemačkat je apod., maximálně chladit ledem. Feně ubrat krmnou dávku, na noc nedávat vodu a zvýšit pohybovou aktivitu. 7 měsíční štěně na to vliv nemá. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

vandik
Obrázek uživatele vandik
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 7.4.2012
Asi je to nesmysl, ale raději

Asi je to nesmysl, ale raději se jdu zeptat. Naše 2letá fenka Kelly hárala v lednu, nyní tedy přibližně po 4 měsících začala najednou "blbnout" s plyšákama a vydávat u toho zvuky, kňourá u toho atd, chová se prostě jinak, dřív to nedělala, ani těch plyšáků si až nějak moc dřív nevšímala, napadla nás jedině ta falešná březost, ale to mi přijde po takové době nepravděpodobné, pokud se nepletu, tak by to mělo být spíše 2 měsíce po hárání nebo ne?

A nebo mě ještě napadá zda s tím nemůže souviset, že já sama jsem těhotná. Jestli to ze mě třeba necítí, bříško už mám docela velké.

http://kelly-kmitova.webnode.cz

Stránky