hubený labrador

5 příspěvků / 0 nových
Poslední
tom166
Obrázek uživatele tom166
Offline
Viděn(a): 9 let 4 měsíců zpět
Registrace: 11.7.2009
hubený labrador

Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám 2-ročnýho labradora, a v porovnání s labradormi, se mi zdá strašně hubenej. Občas máme problémi i s nežravostí, ale i když žere normálne, tak nepřibere a nepřibere. Již jsme vystřídali tak 4 značky granul, ale pořád je to stejný.  Nevíte někdo jestli jsou nejaký vhodný doplnky stravy, aby nabral, nebo jesli to múže být v genech?? Dekuji

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
V porovnání s drtivou

V porovnání s drtivou většinou labradorů, co potkávám, je ta moje příšera taky děsně hubená - při důkladném hledání jí dokonce někdy namatám i žebraHlasitě se směju Teď vážně - většina psů (a labradorů obzvlášť), co potkáš na ulici, je děsně tlustá a sotva se valí. Takže to, že proti nim tvůj pes vypadá hubeně, může být i dobře, hlavně kvůli zatěžování kloubů. Dej sem nějaké fotky, pokud možno ve stoje zboku a shora, ať na něj můžeme mrknout. Jinak orientačně: měl by mít viditelně vtažené břicho, při pohledu shora viditelný pas mezi pánví a hrudníkem a žebra hmatná, ale ne viditelná. Neměly by z něj trčet pánevní kosti, páteř ap.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Teď jsem si přečetla, co

Teď jsem si přečetla, co píšeš ve vedlejším tématu. S definitivním soudem bych radši počkala na fotky, ale podle popisu máš nejspíš doma akčního, sportovního psa, který nemá čas přibrat ani gram tuku, protože všechnu energii vylítá - a to je jedině dobřeMrk

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

lailinka
Obrázek uživatele lailinka
Offline
Viděn(a): 8 let 8 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2008
Ahoj,máme doma dvě fenky

Ahoj,máme doma dvě fenky labradora,černou a bílou a oproti ostatním labradorům jsou na první pohled dost hubené.Dle slov veterináře je to tím, že jsou skoro stejně staré a celodenně jsou akční.Stále se o totiž něco přetahují a venku prohání,skáčou po sobě a soutěží, která má něco navíca aby náhodou nebyla ta druhá ochuzená o pár naběhaných metrů. Mohu Vám říci,že to co všechno za den sežerou je nepředstavitelné. Zase mě těší,že to venku vyběhají, jsou živější a že podle vetíka máme dobře stavěné tělo abychom později neměli problémy s klouby. Je pravda, že tím trpíme mi paníčci(někdy), protože venčení na 10minut u nás opravdu neprojde. A tak denně chodíme za jakéhokoliv počasí na  hodinové procházky.Svědčí to nejenom psům,ale i mé váze,protože od té doby co máme pejsky jsem si zpevnila postavu a zlepšila kondičku.

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Ono záleží i na tom, jestli

Ono záleží i na tom, jestli je to pes s PP nebo ne...protože když máte psa bez PP, tak někdy můžete dělat co chcete, ale labradora z něj stejně nikdy neuděláte a pak se třeba lidi diví, že ten jejich je mnohem hubenější, než jiní a přitom to může jen zaměňovat za mohutnost...nechci říct, že to je váš případ, jen že se stím často setkávám:o) Já mám jak labradora s PP, tak i bez a můžu říct, že ta bez je uplně jinak stavěná a když byla v letech té s PP, tak oproti ní vypadala uplně jinak a já jsem právě říkala, jak je pěkně štíhlá oproti těm ostatním a přitom jsem doma měla jen nestandartního psa:o)