Granule, se kterými jsem spokojen

76 příspěvků / 0 nových
Poslední
zmrzka
Obrázek uživatele zmrzka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 8.9.2012
V rámci jedné porce se to

V rámci jedné porce se to nedoporučuje, ale běžně lidi krmí třeba ráno granule, večer maso+zeleninu (takže v podstatě tak polobarfem).

Beenee
Obrázek uživatele Beenee
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Mailou napsala: "My jsme

Mailou napsala: "My jsme zkusili Nativii jako novou českou značku, ale po týdnu jsme ji vyřadili, přišlo mi že rychle rostou nožky,..."

 

Jedná se o nesmysl. Po týdnu (pokud pes nemá zažívací potíže) se nepozná kvalita granulí. Po týdnu "nožky rychleji nerostou". Štěně se v růstu mění neustále. Jeden týden se může zdát, že se vytáhl. Druhý týden se může zdát, že se rozšířil. Třetí týden se může zdát, že mu povyrostl čumák. Většina psů neroste "kompaktně". ProPlan nepatří k nejhorším granulím ani k nejhorším. Můj první pes na nich byl od štěněte do dvou let a vyrostl z něj zdravý pes. Nyní mezi mé oblíbené a ozkoušené granule patří značky Orijen a Firstmate.

Lenka, Danny a Kip z Brna

Mailou
Obrázek uživatele Mailou
Offline
Viděn(a): 7 let 6 dnů zpět
Registrace: 17.9.2012
Zdravím, dostala jsem nabídku

Zdravím,

dostala jsem nabídku na granule ONTARIO junior na velkoobchodní cenu, máte někdo vyzkoušeno? Nevíte dávkování ? Nikde jdávkování na netu nemůžu najít a zapoměla jsem se na něj zeptat.

Mája a Šavi :)

Market
Obrázek uživatele Market
Offline
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 12.6.2012
Zdravím,   Mýmu laboušovi je

Zdravím,

 

Mýmu laboušovi je 14. měsíců a od mala ho krmím acanou large bread, ale najednou mu přestala chutnat... Když mu granule omatlám konzervou tak to zbaští. Ale chci aby žral co mu dám a né aby si vybíral.... Zkoušela jsem mu i granule odebrat pokud je nesnědl během půl hodiny, ale stejně si druhý den nedal.... Tak nevím jestli je lepší to zkoušet takhle hladovnění nebo mu změnit značku granulí, nebo jen zkusit nějakou jinou příchuť od acany? Děkuju za rady :)

Alča
Obrázek uživatele Alča
Offline
Viděn(a): 1 měsíc 2 týdny zpět
Registrace: 9.4.2007
Ontario máme vyzkoušeno a

Ontario máme vyzkoušeno a nedoporučuju. Co se týká Acany, labradorovi bych nedávala Large Bread, ale Adult.

Alena + Juli, Nelly, Sára †2.7.2017, Maggie †23.2.2016, Rommy †12.4.2011

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Krmíte někdo granulemi

Krmíte někdo granulemi Barking Heads? Nebo co si o nich myslíte, jak jsou na tom s kvalitou? Hlavě ty hypoalergenní mě zajímají. Mně se hodně líbí složením a přemýšlím že na ně přejdu. Dokonce se mně zdá že jsou lepší než Arden Grange Sensitive. Díky za Váš názor

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

pasnisin
Obrázek uživatele pasnisin
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 4.6.2013
My dáváme Brit premium a

My dáváme Brit premium a nemůžem si stěžovat.dáváme přesně podle tabulky a krásně přibýrá každý týden kilo a má krásně lesklou srst.Moc mu chutná, pomalu to anmi nekouše a hlavně je za inteligentní cenu a ne jako ty reklamama vyhoněný drahý nesmysli kde skoro není maso.Tady je nějakých 48 % masa takže super

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Brit premium bych jako top

Brit premium bych jako top doporučení opravdu nedávala. Přenice - velmi špatně stravitelná, navíc častý alergen, kukuřice - taktéž alergen. Řýže, pšenice, kukuřice - velký procento sacharidů, což psům moc nesvědčí. Kuře - maso s nejméně vitamíny, navíc taktéž alergen. Mě osobně se takové složení nelíbí. Jinak souhlasím, že předražené komerční krmiva, kde se platí za reklamu, také nejsou to pravé ořechové. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

pasnisin
Obrázek uživatele pasnisin
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 4.6.2013
No abych pravdu řekl tak sem

No abych pravdu řekl tak sem si nevšiml snad  u žádnýho krmiva že by nemělo rýži,pšenici a kukuřici.Brit má to maso alespon na 1. místě jinak zbytek krmiv má výše zminované obilniny na prvním místě...

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
Ja napriklad videla krmiva
Ja napriklad videla krmiva bez ryze, kukurice a psenice.... a brit taky podle me neni to nejlepsi ja bych to svemu psovi teda nekoupila.

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

Stránky