nekalé praktiky chovatelů

Bohužel je stále častější, kdy tak zvaní chovatelé úmyslně zatajují dědičné choroby. Může se tedy stát, že jediné, co bude mít váš pejsek vpořádku a to ještě možná, je to, co musí chovatel povinně prokázat. Zatímco bude alergický na kde co a bude mít ortopedickou vadu předních končetin, jako v případě mého psa z CHs Lab Berry Dog. Bohužel takovýchto potíži si na výstavách vůbec nevšímají a umožňují tak degeneraci psů. Brzy bude potíž sehnat opravdu zdravého pejska. Jediné co mohou majitelé proti tomu udělat je to, že upozorní na takovouto CHS., aby zamezili chovům nemocných zvířat.

Tom414
Obrázek uživatele Tom414
Offline
Viděn(a): 3 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 4.2.2017
Jedná o nechutné praktiky. Já

Jedná o nechutné praktiky. Já sám provozuji inzertní portál a inzerují zde http://www.zvirata.azinzert.cz/psi/ i chovatelské stanice. Pokud se dovíte o některé, která se takhle chová prosím o info, abych je mohl dát na blacklist. Nabídky od takých chov.stanic na svém webu opravdu nechci. Děkuji

Alča
Obrázek uživatele Alča
Offline
Viděn(a): 1 měsíc 2 týdny zpět
Registrace: 9.4.2007
Díky za tip na inzerci, na

Díky za tip na inzerci, na googlu jsem tento inzertní portál nenašla a ostatní se opravdu netváří seriózně, nabízejí kdeco. Sháním právě teď fenku zlatého retrívra s PP z kvalitního vrhu.

Alena + Juli, Nelly, Sára †2.7.2017, Maggie †23.2.2016, Rommy †12.4.2011