Budoucnost webu

25 příspěvků / 0 nových
Poslední
Aylin
Obrázek uživatele Aylin
Offline
Viděn(a): 4 roky 3 měsíců zpět
Registrace: 11.11.2010
Zdravím,  nevím,zda je ještě

Jana a Aylin

Aylin
Obrázek uživatele Aylin
Offline
Viděn(a): 4 roky 3 měsíců zpět
Registrace: 11.11.2010
Zdravím,  nevím,zda je ještě

Jana a Aylin

Aylin
Obrázek uživatele Aylin
Offline
Viděn(a): 4 roky 3 měsíců zpět
Registrace: 11.11.2010
Zdravím,  nevím,zda je ještě

Zdravím,  nevím,zda je ještě možné se vyjádřit. Před necelými 3 roky jsem se vdala a změnila mail.. Přiznávám,  že na blok i pozapomněla.  Narodili se děti a času bylo málo..

29.6. Bohužel Aylinka odešla do psího nebíčka =( Poslední 2 měsíce měla nějaké problémy, ale pořád jsem doufala, s každým zlepšením, že bude vše v pořádku.  Bohužel tomu osud nechtěl =( Na veterině jsme byli poslední dny jako doma. Nakonec jsme jeli na Stodůlky na pohotovost,  ale nedalo se nic dělat =( podle doktora, to vypadalo na rakovinu slinivky =(  Teď trošku lituji, že jsem si na blog nevzpomněla dřív nebo se dřív nepodívala na starý mail. Aylince by v září bylo teprve 6 let =(  Aylince už život nevrátím. Ale je tu bez ní smutno a prázdno. Den byl podřízený dětem a jí. Takže teď je to pro mě hodně těžké =(

Teď ne, ale časem bych ráda štěňátko chtěla. (I když Aylin mi to nenahradí. Svým chováním byla jedinečná. Super parťačka, občas neřízená střela, extremně vítací typ, věčná puberťačka. Téměř do poslední chvíle veselá a hrává (alespoň mi to tak přišlo, proto jsem to taky vůbec nečekala =() )  Kvůli sobě a kvůli dětem.  S Vojtou (v říjnu 3) to byli kámoši a často spolu řádili a i Terezka (10m) už byla často u ní a zkoumala ji =) =(   Manžel bohužel psa nechce (Aylin vyženil), ale doufám,  že se mi ho povede přesvědčit. Pak bych si určitě nechala poradit,  kde šťěňátko pořídit.  Aylinka byla s PP, ale i tak měla problémy s lokty,  které se podařilo vyresit operací.  Klidně bych šťěňátko bez PP, ale abych měla jistotu, že bude " v pořádku" , že půjde opravdu o labradora.  Ani nevím, jak se teď ceny pohybují. 

Blog budu určitě ráda využívat,  i když spíše jen pasivně ve formě čtení informací.

fotka tuším z dubna

 

a fotka z posledního společného víkendu =(  Ve středu ráno mi pak odešla =(

Jana

Jana a Aylin

Alča
Obrázek uživatele Alča
Offline
Viděn(a): 1 měsíc 2 týdny zpět
Registrace: 9.4.2007
Ahoj, to je mně líto, byla

Ahoj, to je mně líto, byla krásná.

Určitě se přimlouvám za dalšího pejska a to zase s PP nebo si vyberte v útulku, tam je jich spousta a určitě bude některý z nich vděčný za takovou milou rodinu. Taky máme labradorku z útulku a kromě toho, že je to neskutečné prasátko a vyválí se při každé příležitosti v nějakém smradu, tak je to úžasný mazel a zlatíčko :-) 

Alena + Juli, Nelly, Sára †2.7.2017, Maggie †23.2.2016, Rommy †12.4.2011

Stránky